Kledingfonds " Het optimale kledingbeleid"

De sportkleding is eigendom van de vereniging en wordt ter beschikking gesteld aan de leden. Ieder lid betaalt bijvoorbeeld 10 of 15 euro per jaar voor het gebruik van de kleding. Op deze manier ontstaat er een spaarpot, die weer gebruikt kan worden als de vereniging de kleding wil vervangen na 3 of 5 jaar. Dit kledingfonds levert voor de vereniging, leden en lokale sponsoren verschillende voordelen op.

Over het starten en het uitvoeren van een kledingfonds dient goed te worden nagedacht, omdat het alleen mogelijk is het goed uit te voeren als de vereniging hun "eigen" kleding altijd vanaf kleine aantallen altijd kan nabestellen. Bovendien dienen nummers en sponsorteksten geheel in de stof verwerkt te zijn, omdat je geen shirts het jaar erop wilt uitdelen aan je leden waarbij sponsorteksten en/of nummers smerig zijn en/of loslaten.

Wat doet kledingfonds.nl

Het starten van een kledingfondsbrengt een investering met zich mee. Kledingfonds.nl zorgt ervoor samen met de vereniging dat deze investering kan worden voldaan middels;

  • Kledingfondsopbrengst
  • Sponsormogelijkheden
  • Muta services

 

Meer weten? Neem eens contact op >>